Bestilling
Andre behandlinger:

Vi tilbyr all behandling innen oral protetikk. Det innbefatter alt fra estetisk behandling av enkelttenner med bleking/internbleking og fasetter, til total oral rehabilitering av hele kjever med kroner og broer eller avtagbare proteser festet på kjevekam, eksisterende tenner og/eller tannimplantater.

Som spesialist i oral protetikk har man tilegnet seg en unik kunnskap innen kunstige tannerstatninger, bittfysiologi og kjeveleddsproblematikk. Klinisk vurdering og estetisk blikk legger forholdene til rette for at vi sammen skal kunne oppnå det beste funksjonelle og estetiske resultatet.

  • Kunstige tannerstatninger
  • Bittfysiologi
  • Kjeveleddsproblematikk

Undervisning

Som underviser for studenter og tannleger ved Institutt for klinisk odontologi, Universitetet i Bergen, er man til enhver tid oppdatert på det siste innen behandlingsmetoder og teknikker, noe som kommer deg som pasient tilgode.

Sammen med de øvrige spesialistene i klinikken legger vi opp til en mest mulig helhetlig og fullverdig behandling, slik at vi som spesialistteam kan tilfredsstille dine forventninger og ditt subjektive behandlingsbehov.

Vårt tannlegeteam har mye erfaring og kunnskap innen flere fagområder i tannlegefaget.
+ Informasjon om våre tannleger.

Tannlege Kjersti Sylvester-Jensen

Nattlandsfjellet 1A
5098 Bergen

Kontakt oss